2 Temmuz 2016 Cumartesi

Makele Kontrol - Makale Düzeltme - Makale Nedir?

Bugünün ilk makalesinden sizlere; "Makale Kontrol, Makale Düzeltme ve Makale nedir?"  hakkında detaylı bilgi vermeye çalışacağız fakat bir makaleniz var ise kontrol ve yazı imla hatalarınızı düzeltmek için vakit kaybetmek istemiyorsanız.
Hemen bu linkten; MAKALE KONTROL aracımız ile makalenizi kontrol edebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Makale Nedir - Seo Uyumlu Makale

Öncelikle; Makale nedir?

Makale alanında uzman bir kimsece yazılan, herhangi bir konuda bilgi vermek amacını güden, bir görüşü desteklemek, bir savı öne sürüp bunu kanıtlamak ereğinde olan ve bir gazete ya da dergide yayımlanan ve başka bir mecralarda, internet sitelerinde belli uzunlukta, başlıklı ve genellikle imzalı y azıdır.
Eğer bir makale yazacak iseniz, bunun belli başlı kuralları vardır. Yayınlayacağınız yere göre dikkat etmeniz gereken yazım, imla, belirtme gibi.
İnternet ortamında, sitenizde veya başka sitelerde yayınlamak için yazacağınız makale, seo uyumlu olması kuralı gibi. Bu arama motorları için gereken, seo kriterlerinden biridir.

Peki; Seo Uyumlu Makale, nasıl yazılır?

Seo uyumlu makale yazmak, yazacağınız makalenin, özgün içerikten oluşması yani özgün kelimelerden üretilmesi, metin içeriğinin seo uyumlu olması kadar, bir o kadar anlamlı, anlamı ifade etmesi ve sitenin içerik optimizasyonu iyi yapılmış olması gerekmektedir.

İlk olarak makalenizin içeriğini yazmadan önce, Oluşturacağınız başlık, makalenin kısa açıklaması, makalenin linki bir birinle uyumlu olması gerekmektedir. Daha sonra yazacağınız makaleyi'de bu temeller üzerinden özgün kelimelerden üretmelisiniz.

  1. Meta data İçeriği.
    Meta Data içeriği "Meta Etiketlerini" arama motorlarının içeriğinizi daha iyi anlaması için düzenlenebilir ilgili açıklama ve anahtar kelimeleri barındıran bir yapıdan oluşmalıdır.

  2. İçerik Bağlığı ve Açıklaması
    Başlığınız en fazla 66 karakterdenve en az 3 kelimeden oluşmalıdır.Oluşturacağınız başlık anahtar kelimenin tamamını veya bir kısmını içermelidir. Açıklamanız ise 260 karakterden oluşturmalıdır. Aynı şekilde sitenizin meta etiketleriyle ve başlığıyla uyumlu olmalıdır.

  3. Makale İçi Başlıklar
    Makale içeriğinde kullanacağınız başlıklardar. H (Heading) etikleri H1,H2,H3,H4,H5,H6 kullanılmalıdır.


Seo Uyumlu makale yazarken dikkat etmeniz ve kaçınmanız gereken kurallara gelecek olursak.

İçeriğinizin anlamsız ve düzensiz olması, sadece bulunabilirlik için yazılmış bir içerik olmaması gerekmektedir. Kullandığınız anahtar kelimelerinin birden fazla altının çizilmesi, kalın veya italik olarak kullanılmamasına gayret gösterin. İçeriğin başka sitelerden kopyalanarak içeriğinde ufak değişiklikler yapmamanızı öneririz. Çünkü Google Bot ve diğer arama motorları botları çok zeki, bunu anlıyorlar.
Özgün olmayan ve optimize edilmeyen görselleri makalenize eklemeniz sizin için yararlı olmayacaktır.

Gelelim, Makale Kontrol - Makale Düzenleme Aracımıza.

Bu araç sayesinde makalelerinizin kontrolünü yapabilir ve yazım hatalarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz, zaman kaybetmeden makalenizin profesyonel görünmesini sağlayabilirsiniz.

Makale Kontrol Aracınız Hangi Dillerde Hizmet Vermektedir?
Şuanda aktif olan makale aracımız 7 dil de hizmet vermektedir.
  • İngilizce

  • Hollandaca

  • Fransızca

  • Almanca

  • İspanyolca

  • Endonezya

  • Türkçe


Peki, Makale Kontrol - Makale Düzenleme aracı ne işe yarar?

Makalenizin net, anlaşılır ve doğru olmasını;
  • Utanç verici hatalar içermemesini;

  • Zaman kaybettirmemesini;

  • Ciddiye alınmasını;

  • Profesyonel görünmesini


sağlar.

Makelinizi kontrol ve düzenleme yaptırdıktan sonra TXT Formatı ve HTML Formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Kaynak - Resouce : http://websitekaydet.com/makele-kontrol-makale-duzeltme-makale-nedir.html

1 yorum:

  1. Yüreğir Doğalgaz
    Doğalgaz tesisat ve mühendislik firması
    Ptt Mahallesi Kozan Caddesi Yıldızhan Apt. No: 559/B Yüreğir/Adana
    Telefon Numaramız +0322 3280828
    http://yuregirdogalgaz.com/

    Bugüne kadar uygulamış olduğu büyük projelerde başarılara imza atan firmamız, konut ve büyük işletmelere kurduğu ısıtma ve tesisat sistemlerinde bölgesinin en önemli firmalarından biri olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Yüreğir Dogalgaz , MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ, BİREYSEL SİSTEM (KOMBİ), KLİMA, PROJE VE GAZ AÇMA, DOĞALGAZ TESİSATI, YANGIN TESİSATI, YALITIM, ISI POMPASI, GÜNEŞ ENERJİSİ TESİSATI, ATIK SU TESİSATI, YAĞMUR SUYU TESİSATI, TEMİZ SU TESİSATI ve KALORİFER TESİSATI alanlarında hizmet vermektedir. Yüreğir Doğal gaz olarak savunduğumuz değerlerden ödün vermeden sektörümüzdeki başarımızı daha ileri taşıyacağımızı taahhüt ederiz. Firmamız Dünya da ısıtma sektörünün önde gelen VIESSMANN, BOSCH ve IMMERGAS ve bir çok firmalarının ana bayiliğini yapmaktadır.

    YanıtlaSil