8 Temmuz 2016 Cuma

Sunucu Durumu - Sayfa Boyutu Sorgulama

Bugün sizlere, sunucu durumu sorgulama aracımız ile sayfa boyutu sorgulama aracımız hakkında bilgi paylaşımında bulunalım istedik.

Sayfa Boyutu - Sunucu Durumu

Sitenizin barındırıldığı sunucu çok önemlidir. Sunucun hız tepkisi ve olağan haldeki, güncelliği çok önemlidir. Google, yandex, bing, yahoo vb. arama motorları botları sitenizi incelerken, sunucu durumunuzun önemli etken oynar. Siteniz hızlı bir sunucuda ise, sizin için daha yararlı olur. Çünkü arama motorları botları, sitenin her dizinini gezerken, kolayca ulaşım sağlar ise sizin için listelerde üst sıralarda yer almak o kadar hızlı olur.
Hemen bu linkteki  Sunucu Durum Sorgulama aracıyla sitenzin bulunduğu sunucunun durumu hakkında detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Sayfa boyutu sorgulama aracımız ise; Web sitelerinizin hosting üzerinde kaplamış olduğu alan boyutu, web siteleriniz açısından önemlidir. Çünkü sayfa büyüklüğünüz, web sitenizin yüklenme hızından tutun, anahtar kelime yoğunluğu, anahtar kelimelerin belirlenmesi gibi konularda dahil bir çok konuyu etkilemektedir. Bu nedenle hızlı yüklenebilen boyutlardaki bir web sitesi her zaman tercih sebebidir. Seo Araçlarımızı kullanarak web sitenizi sıkıştırmak sureti ile hızlandırabilirsiniz. Arama motorlarında yükseliş sağlayabilirsiniz.
Hemen bu linkteki; Sayfa Boyutu Sorgulama aracımız ile sitenizi sorgulayarak sayfa büyüklüğü ve boyutu hakkında detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden ve güncel araçlardan bilgi almak için, blog sayfamızı yada sosyal medya hesaplarından bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak - Resouce : http://websitekaydet.com/sunucu-durumu-sayfa-boyutu-sorgulama.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder